Vi sidder klar til at hjælpe: 71 99 21 54 —— Gratis fragt ved køb for min. 1.000 kr.

Handelsbetingelser - Brdr. Kondrups Vinhandel
Trustpilot

Handelsbetingelser

 

 Handelsbetingelser

  • Generelt
  • Priser
  • Betaling
  • Bestilling
  • Levering
  • Reklamationsret
  • Refusion
  • Klageadgang
  • Fortrydelsesret/returnering 
  • Persondatapolitik
  • Abonnementsbetingelser

Generelt
Brdr. Kondrups Vinhandel tilbyder salg til virksomheder samt privatpersoner.
Du skal være fyldt 18 år for at købe alkohol og/eller spiritus hos Brdr. Kondrups Vinhandel. 

Alle billeder på vores webshop er vejledene. Der kan være ændreinger i etiketters design. Ligeledes kan nogle billeder være med en anden årgang, end den vi har på lager.

Priser

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms samt p.t. gældende afgifter. Priserne er dagspriser.
I tilfælde af forsinkelser, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen – f.eks. give dig pengene tilbage, eller hjælpe dig med at finde en tilsvarende vare et andet sted. Derudover forbeholder vi os retten til at opdatere priser og ændre afgifter i det omfang, det er nødvendigt.
Ved bestilling over 1.000 Dkr inkl moms leveres fragtfrit.

Betaling

Brdr. Kondrups Vinhandel modtager betaling via Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard kredit- samt debitkort, JCB, UnionPay og American Express . Ved betaling med kort opkræves der ikke noget kortgebyr.
Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Ved betaling via bankoverførelse, afsendes varen først ved modtagelse af betalingen. Husk at angive ordrenummer. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.
Brdr. Kondrups Vinhandel bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.
Det er yderligere muligt at betale kontant eller via MobilePay, dog kun ved afhentning på KBrdr. Kondrups Vinhandels adresse.

Bestilling 

Alle produkter bestilles via Brdr. Kondrups Vinhandels webshop, eller ved at sende en anmodning til mail: info@kaffeogvin.dk. Bestillingen anses først for gældende, når du har modtaget en ordrebekræftelse på mail.

Det er amuligt at følge din ordre, samt se tidligere ordre på vores hjemmeside, dette kræver, dog at du har oprettet et login hos os.

Levering

Brdr. Kondrups Vinhandel afsender alle hverdage, ordre indgået inden kl. 16.00. Pakkerne sendes med Post Danmark. Leveringen forventes at finde sted indenfor 1-3 dage på lagervarer. Produkter, der er i resteordre sendes så snart de er modtaget på vores lager. Du kan på hjemmesiden for hvert produkt se nuværende lagerstatus.

Brdr. Kondrups Vinhandel leverer kun til Danmark.

Med din varebestilling vedlægger vi vores handelsbetingelser samt vores fortrydelsesformular.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Brdr. Kondrups Vinhandel
Norup Høje 16
5450 Otterup

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, kan du rette henvendelse til info@kaffeogvin.dk.

Skulle vi mod forventning ikke kunne blive enige om en løsning sammen, har du mulighed for at klage til Forbrugerklagenævnet ved køb på over 1.000 kr. En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

Bemærk at du ikke kan klage ved klagenævn over vin, kaffe og te.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@kaffeogvin.dk.

Fortrydelsesret/returnering 

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives pr. mail til info@kaffeogvin.dk. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du ved at klikke her.  I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Brdr. Kondrups Vinhandel
Norup Høje 16
5450 Otterup

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse, mod forudgående aftale.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v.
Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, alder.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Brdr. Kondrups Vinhandel, skal du rette henvendelse på info@kaffeogvin.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.
Vi opbevarer ikke personoplysninger krypteret.
Den dataansvarlige på kaffeogvin.dk er Direktør Casper Kondrup Arnberg. Den dataansvarlige har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling.

Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Disse oplysninger, er hentet på minecookies.org og opdateret sidst d. 19-01-2014

Yderligere spørgsmål
Flere oplysninger om sikkerhed ved handel på internettet kan f.eks. findes på adressen www.forbrugersikkerhed.dk

Abonnementsbetingelser

Abonnementsordning mellem kunden og Brdr. Kondrups Vinhandel webshop er hvor kunden automatisk betaler for sit abonnement via kundens kort. Abonnementet faktureres månedligt.

Hyppighed, pris og lignende kan ses under det konkrete produkt. Udover prisen på produktet skal der pålægges fragtomkostninger der vil fremgå af hjemmesiden før betaling. Ved flytning skal der betales fragt i henhold til de nye omkostninger.

Betaling

Ved oprettelse til abonnementsordningen hos Brdr. Kondrups Vinhandel webshop accepterer du, at der oprettes en betalingsaftale, og at Brdr. Kondrups Vinhandel webshop trækker betalingen automatisk fra dit betalingskort. Vi sender en kvittering på e-mail for alle betalinger.

Vi trækker beløbet fra dit kreditkort den første bankdag af abonnementsperioden. Efter godkendt betaling vil du via e-mail få tilsendt en kvittering på det indbetalte beløb. Hvis betalingen af dit abonnement fejler (kort udløbet, inddraget eller lign.) vil du få besked via e-mail. Derefter vil du have 8 dage til at gennemføre betalingen, før vi spærrer for din brug af abonnementet. I e-mailen vil der stå, hvorledes du gennemfører betalingen ved at angive nye betalingsoplysninger til os og dermed kan fortsætte dit abonnement.
Indgåede abonnementsaftaler er gældende, indtil de opsiges af Brdr. Kondrups Vinhandel eller kunden. Opsigelse kan ske med 1 måneds varsel til udgangen af en måned, når der er gået 1 måned efter aftalens indgåelse.
Ved brud på aftalen kan abonnementet opsiges omgående.

Sikkerhed

Dine betalinger er sikre hos Brdr. Kondrups Vinhandel. Vi anvender betalingssystemet QuickPay.
Vi anvender SSL-kryptering af de data, der sendes over nettet, og dermed er Dankortbetaling/kreditkortbetaling hos os lige så sikkert som i enhver anden fysisk forretning.

Kvittering

Første gang du opretter en betaling på Brdr. Kondrups Vinhandel får du en kvittering på skærmen, som vi opfordrer dig til at gemme eller udskrive. Når denne kvittering kommer til syne, er du sikker på, at vi har registreret dit abonnement samt betalingsoplysninger.
Abonnementet gælder i den angivende periode, og vi trækker automatisk en abonnementsbetaling, indtil du opsiger abonnementet. Du får en kvittering på alle betalinger sendt via e-mail.

Oplysninger

Brdr. Kondrups Vinhandel har behov for at indsamle, registrere og behandle personoplysninger for at kunne gennemføre ekspedition af afgivne ordre i vores webshop. Brdr. Kondrups Vinhandel indsamler kun de oplysninger, der er nødvendige for levering af denne ydelse.
De personoplysninger der behandles er navn, adresse og e-mail adresse.
Der registreres ikke personfølsomme oplysninger så som cpr. nr. eller konto/kort numre.

Ændringer af oplysninger, såsom sletning af dit kort eller opsætning af et nyt kortnummer, håndtere vi ved, at du kontakter os. Ved sletningen fjerner vi din oplysninger når opsigelsesperioden er nået. Ved et nyt kort, vil vi slette det gamle, og du vil som kunde skulle fuldføre en ny bestilling på vores webshop. På denne måde får vi aldrig adgang til dine personfølsomme oplysninger.