Tilbud!

2017 Amarone della Valpolicella Classico, Monte Sant’Urbano, DOCG, Speri

356 kr.

Oplev den luksuriøse og intense smag af vores 2017 Amarone della Valpolicella Classico. Perfekt til at forkæle din gane.

Køb her

Varenummer (SKU): 11247702078252507 Kategori:

Vækk enestående smagsoplevelser til live med den sublime 2017 Amarone della Valpolicella Classico, Monte Sant’Urbano, DOCG, Speri. Dette er et mesterværk fra et domæne, der er stolt af sine syv generationers erfaringer og dedikation til at levere kun det bedste.

Tag en dyb indånding og lad dig fortrylle af denne dybtgående og intense vin. Med hver eneste slurk vil du blive favnet af en sensationel kompleksitet og varme toner af frugt, der danser elegant på din tunge. Hver drue i denne vin er blevet omhyggeligt tørret i mere end 100 dage, hvilket resulterer i en naturlig reduktion på 42% af væskemængden. Dette skaber et koncentreret og fuldstændigt unikt udtryk i glasset.

2017 Amarone della Valpolicella Classico, Monte Sant’Urbano, DOCG, Speri er ikke bare en vin – det er en oplevelse. Et udtryk for lidenskab og håndværk, der er skabt med det formål at overraske og berige enhver smagsløg. Hvis du søger efter det perfekte match til en særlig begivenhed, eller hvis du bare ønsker at tilføje noget eksklusivitet til din samling, så er dette vinen for dig.

Forkæl dine sanser og træd ind i en verden af æstetik og enestående kvalitet. Med kun et enkelt sip vil du forstå, hvorfor denne Amarone er en af de mest beundrede i sin kategori. Der er intet andet som det. Oplev det selv og lad din vinrejse begynde med 2017 Amarone della Valpolicella Classico, Monte Sant’Urbano, DOCG, Speri.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “2017 Amarone della Valpolicella Classico, Monte Sant’Urbano, DOCG, Speri”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.