Tilbud!
,

2018 Amarone della Valpolicella Classico, Monte Sant’Urbano, DOCG, Speri

394 kr.

Oplev magien og intensiteten i 2018 Amarone della Valpolicella Classico fra Speri. En autentisk italiensk vin med en balanceret og dyb smag. Perfekt til særlige lejligheder.

Køb her

Varenummer (SKU): 11247701031829953 Kategorier: ,

Lad mig præsentere dig for 2018 Amarone della Valpolicella Classico, Monte Sant’Urbano, DOCG, Speri. Dette er en vin af allerhøjeste kvalitet, som kun produceres i de bedste årgange af det erfarne Monte Sant’Urbano-domæne. Med syv generationers ekspertise bag sig, er denne vin en ægte mesterværk.

2018 Amarone della Valpolicella Classico er en dyb og intens vin, der byder på en fuldstændig uimodståelig kompleksitet. Denne vin har en fuldstændig unik karakter med varme toner af frugt, der danser på ganen. Den er fremstillet med druer, der er tørret i over 100 dage, hvilket resulterer i en tab på 42% af væsken.

Hver eneste slurk af denne vin er som en rejse gennem Amarones magiske verden. Denne vin er fyldt med ædle og forførende smagsnuancer, der vil glæde selv de mest kræsne ganer.

Med sin uovertrufne kvalitet og unikke smagsoplevelse er 2018 Amarone della Valpolicella Classico et mesterværk inden for vinverdenen. Lad dig forføre af denne vin og sæt din egen unikke præg på dine specielle øjeblikke. Gå ikke glip af chancen for at opleve denne ekstravagante vin, der vil leve videre som en uforglemmelig del af din vinrejse.

Prisen for denne unikke oplevelse er kun 393,75 DKK. Grib muligheden, tag del i festen og forkæl dig selv med en flaske 2018 Amarone della Valpolicella Classico, Monte Sant’Urbano, DOCG, Speri.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “2018 Amarone della Valpolicella Classico, Monte Sant’Urbano, DOCG, Speri”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.