2020 Matetic Sauvignon Blanc EQ Coastal, DO Valle de Casablanca

150 kr.

Oplev intens citrusfrugter og forfriskende mineralitet med Matetic Sauvignon Blanc. Den perfekte balance giver en uforglemmelig smagsoplevelse.

Køb her

Varenummer (SKU): 11247700614450266 Kategori:

Tag på en sensorisk rejse til de kølige vinmarker, hvor den 2020 Matetic Sauvignon Blanc EQ Coastal, DO Valle de Casablanca vokser. En enestående og frisk hvidvin, der vil fortrylle dine smagsløg.

Denne vin er en ægte repræsentant for det kølige klima, den er dyrket i. Duften er intens og forførende med tydelige noter af saftige stikkelsbær, der vækker dine sanser. Den byder også på et væld af citrus- og tropiske frugter, der er krydret med undertoner af elegance.

Smagen er en sand fornøjelse. Med sin koncentrerede frugt og livlige syre inviterer den dig til at tage endnu en tår. Efterlader dine smagsløg med en sprød og mineralsk afslutning, der efterlader dig med en let og munter følelse.

Denne forfriskende hvidvin er den perfekte partner til enhver festlig begivenhed. Med sin lethed og lidenskab kan den starte ethvert gæstebud med et gnistrende humør. Inviter dine venner og familie til at opleve denne vinoplevelse, der vil løfte stemningen og give en uforglemmelig aften.

Med en flaske af den 2020 Matetic Sauvignon Blanc EQ Coastal, DO Valle de Casablanca kan du nyde en ægte smagspalet, der afspejler den unikke karakter af de kølige vinmarker. Så forfør dine smagsløg og glæd dig til en bemærkelsesværdig vinoplevelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “2020 Matetic Sauvignon Blanc EQ Coastal, DO Valle de Casablanca”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.