2021 Sauvignon Blanc, Draga Winery, Collio, Friuli-Venezia Giulia

180 kr.

Oplev den forfriskende og intense smag af vores 2021 Sauvignon Blanc fra Draga Winery. Perfekt til at nyde aftenen med velbalancerede noter af citrus og tropiske frugter.

Køb her

Varenummer (SKU): 11247700636445529 Kategori:

Tag med på en smagsrejse til de frodige bakker i Collio, Friuli-Venezia Giulia, og lad dig blive forført af den forfriskende og livlige 2021 Sauvignon Blanc fra Draga Winery. Denne vin er skabt til at imponere med sin elegant balance og betagende smagsprofil.

Når du løfter glasset til næsen, vil du straks blive opslugt af en duft af blomstrende hyld, saftige citrusfrugter og en pirrende fornemmelse af tomatskud og grøn peber. Duften er intenst fristende og efterlader dig nysgerrig på, hvad der venter i glasset.

Den første slurk af denne velafbalancerede Sauvignon Blanc vil ubesværet danse over din tunge. Smagen er behageligt rund og fyldig, med en markant mineralitet, der tilføjer en ekstra dimension til vinens karakter. Den karakteristiske syrlighed giver vinen et livligt og friskt spark af lime og grapefrugt, der vil vække dine sanser.

Servers let afkølet vil denne vin komplementere en bred vifte af madoplevelser. Fra lette fiskeretter til friske og sprøde salater og endda delikate oste, vil denne Sauvignon Blanc være en perfekt ledsager til enhver lejlighed.

Tag en bid af det italienske landskab og oplev et glimt af Collio i hver eneste slurk af 2021 Sauvignon Blanc fra Draga Winery. Lad dens fortryllende smag og aromaer transportere dig til vinens eventyrlige riger, hvor kun det bedste er godt nok.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “2021 Sauvignon Blanc, Draga Winery, Collio, Friuli-Venezia Giulia”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.