2022 Plein La Vue Sauvignon Blanc, Jeff Carrel, Vin de France

150 kr.

Oplev enestående sauvignon blanc med komplekse aromaer og forfriskende citrusnoter. Perfekt til sommeraftener og festligheder.

Køb her

Varenummer (SKU): 11247701916917631 Kategori:

Oplev en sansefuld rejse til 2022 med Plein La Vue Sauvignon Blanc, skabt af den talentfulde vinmager Jeff Carrel. Dette er ikke blot en vin, det er en oplevelse af friskhed, renhed og en eksplosion af smagsnuancer.

Med sin sarte gyldne farve indkapsler denne 100% Sauvignon Blanc alle de karakteristiske træk, som denne druesort er kendt for. Med en generøs buket af frugt og sprudlende citrus tager vinen dig med på en sensorisk rejse, der vækker dine sanser og maler et billede af frodige vinmarker og solbeskinnede landskaber.

Denne vin er en sand triumph, vinificeret køligt med gærrester og uden sulfitter. Resultatet er en utrolig friskhed og renhed i smagen, der pirrer ganen og får dig til at længes efter mere. Den lange og tiltalende finish efterlader dig med en følelse af fuldstændig tilfredsstillelse.

Plein La Vue Sauvignon Blanc er en all-round vinklenodie, der kan nydes som en perfekt apéritif. Den går også hånd i hånd med fisk og skaldyrsretter, hvor dens friske og afrundede smag komplementerer og forstærker de naturlige smagsnuancer.

Jeff Carrel, en vinmager af international anerkendelse, har skabt noget helt særligt med denne vin. Hans ekspertise og passion for vinproduktion skinner igennem i hvert eneste glas. Han har formået at skabe en unik vinoplevelse, der sender dig på en sanselig rejse med hver eneste slurk.

Tag med på en smagsfuld ekspedition til 2022 med Plein La Vue Sauvignon Blanc. Dette er ikke blot en vin, det er en invitation til at opleve den autentiske fransk vinmagi på sit højeste. Så lad dine smagsløg danse og din sjæl formårkes af den inspirerende aroma og smag af denne fantastiske vin.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “2022 Plein La Vue Sauvignon Blanc, Jeff Carrel, Vin de France”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.