,

Lavazza Tierra for Amazonia organic – 500g

78 kr.

Opdag vores eksklusive Lavazza Tierra for Amazonia-kaffe. Økologisk dyrket og med en fantastisk smagsoplevelse. Oplev en unik kop kaffe, der støtter bæredygtig landbrug i Amazonas.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372801332250575 Kategorier: ,

Med Lavazza Tierra for Amazonia organic får du mere end bare en kop kaffe – du får en oplevelse. Denne økologiske kaffe er en blanding af 100% Arabica-bønner af højeste kvalitet, der er dyrket med omhu i de frodige områder i Peru.

Med en mild mediumstegning udfolder denne premiumkaffe sin fyldige og afbalancerede smag. Den byder på en fløjlsblød konsistens og noter af chokolade, der danser på tungen. Du vil mærke den delikate aroma brede sig i luften og tage dig med på en sensorisk rejse.

Tierra for Amazonia er mere end bare en kop kaffe – det er en chance for at støtte en bæredygtig og ansvarlig dyrkningspraksis. Lavazza arbejder sammen med lokale kaffebønder i Amazonas-regnskoven og bidrager til bevarelsen af dette unikke økosystem.

Tag med på en smagfuld eventyrrejse med Lavazza Tierra for Amazonia organic. Lad dig forføre af dens delikate nuancer og støt samtidig en vigtig bæredygtig mission. En kop af denne kaffe vil ikke kun fylde dig med energi, men også med en følelse af at være med til at gøre en positiv forskel i verden.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lavazza Tierra for Amazonia organic – 500g”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.