Tilbud!

Novaia Amarone della Valpolicella Classico Riserva Vigneto Le Balze 2013 Magnum

863 kr.

Oplev en uovertruffen smagsoplevelse med Novaia Amarone, en klassisk og eksklusiv riserva vin. Perfekt til at forkæle dig selv eller som gave til den vinelsker, der sætter pris på det bedste.

Køb her

Varenummer (SKU): 11247700596580481 Kategori:

Novaia Amarone della Valpolicella Classico Riserva Vigneto Le Balze 2013 Magnum er intet mindre end en vinoplevelse ud over det sædvanlige. Denne prisvindende Amarone er skabt af passionerede vinproducenter, der har lagt sjæl i hvert eneste druevalg og hvert eneste trin i produktionsprocessen.

Dette sofistikerede mesterværk er skabt i hjertet af Valpolicella klassifikationen i det nordlige Italien. Vigneto Le Balze er en udvalgt vinmark, der strækker sig over bakkede terrasser og nyder godt af et perfekt mikroklima. Dette betyder, at druerne modnes langsomt og udvikler komplekse smagsnuancer og intens aroma.

I glasset præsenterer Novaia Amarone della Valpolicella sig i en dyb rubinrød farve, der nærmest lyser op med en indbydende glød. Duften er forførende og indbydende, med subtile noter af modne kirsebær, krydderier, mørk chokolade og en mineralsk finesse.

Smagsoplevelsen er intet mindre end spektakulær. Den fyldige og velstrukturerede krop omslutter ganen og udfolder en kompleksitet af smagsnuancer. Her finder du elementer af mørke bær, krydderier, tobak og en diskret syrlighed, der giver vinen en perfekt balance.

Novaia Amarone della Valpolicella Classico Riserva Vigneto Le Balze 2013 Magnum er den perfekte følgesvend til et godt måltid. Den kan nydes af sig selv, men vil også være en ideel ledsager til kraftige retter som oksekød, vildt eller modne oste. Uanset hvad vil denne Amarone fortrylle dine smagsløg og efterlade dig med en uforglemmelig vinoplevelse.

Må ikke gå glip af chancen for at forkæle dine sanser med denne magnumflaske af Novaia Amarone della Valpolicella Classico Riserva Vigneto Le Balze 2013. Tag en dyb indånding, lad vinens skønhed fortrylle dig og oplev den ultimative luksus i dit glas.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Novaia Amarone della Valpolicella Classico Riserva Vigneto Le Balze 2013 Magnum”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.