Novaia Amarone della Valpolicella Classico Riserva Vigneto Le Balze 2015

515 kr.

Forkæl dine sanser med Novaia Amarone – en intens og fyldig vin med dybe aromaer af mørke bær og krydderier. Oplev den ultimative luksus i hver eneste slurk.

Køb her

Varenummer (SKU): 8757702088333146 Kategori:

Novaia Amarone della Valpolicella Classico Riserva Vigneto Le Balze 2015 er en vidunderlig vin, der vil fortrylle dine sanser og tage dig med på en rejse til det smukke Valpolicella-område i Italien.

Denne vin er en ægte luksusoplevelse, der er skabt med omhu og dedikation. Den er lavet af nøje udvalgte druer fra de ældste vinstokke på Novaia-ejendommen og er resultatet af en lang og omhyggelig produktionsproces.

Du vil blive mødt af en raffineret bouquet af modne bær, tørrede blomster og noter af vanille, krydderier og lakrids. Smagen er intens og elegant med en harmonisk balance mellem sødme og struktur. De modne tanniner og den lange eftersmag gør denne vin til en ægte fornøjelse for ganen.

Novaia Amarone della Valpolicella Classico Riserva Vigneto Le Balze 2015 er en perfekt ledsager til en bred vifte af retter, herunder rødt kød, vildt og modne oste. Den vil også være en fantastisk vin at nyde alene, hvor du virkelig kan fordybe dig i alle dens komplekse smagsnuancer.

Tag med på en smagsrejse til Valpolicella-området og oplev magien i Novaia Amarone della Valpolicella Classico Riserva Vigneto Le Balze 2015. Denne vin vil ikke kun tilfredsstille dine smagsløg, men også efterlade dig med en uudslettelig erindring om en uforglemmelig vinoplevelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Novaia Amarone della Valpolicella Classico Riserva Vigneto Le Balze 2015”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.