Yalumba Wild Ferment Sauvignon Blanc 2019, Limestone Coast, Sydaustralien

190 kr.

Oplev den forfriskende Yalumba Wild Ferment Sauvignon Blanc. Håndplukkede druer og vild gær giver en unik smagsoplevelse. Find din favoritvin nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 11247700230481528 Kategori:

Lad mig fortælle dig om vores Yalumba Wild Ferment Sauvignon Blanc 2019 fra Limestone Coast, Sydaustralien. Denne vin er en sand oplevelse, der vil vække dine smagsløg og pirre dine sanser.

Vores vinmager har gjort brug af minimal intervention og tilladt en vildtgæring i processen. Det betyder, at vinen har udviklet sig på naturlig vis og indfanget alle de skønne karaktertræk, som Sauvignon Blanc druen kan byde på.

Det er tydeligt at mærke vingårdens dedikation og kærlighed til denne vin. De har ladet vinen gære udelukkende med deres egne naturligt forekommende gærkulturer. Resultatet er en vin, der sprudler af liv og et unikt udtryk.

Yalumba Wild Ferment Sauvignon Blanc 2019 byder på en intens og opulent frugtkarakter. Du vil opleve eksotiske noter af passionsfrugt, citrus og grønne æbler, der danser på tungen og giver en forfriskende og velsmagende oplevelse.

Denne vin vil være det perfekte valg til en hyggelig aften på terrassen eller som følgesvend til en let salat eller skaldyrretter. Den vil forkæle og begejstre dine gæster og vise, at du har sans for kvalitet og raffinement.

Tag med på en rejse til Sydaustralien med Yalumba Wild Ferment Sauvignon Blanc 2019. Lad dig forføre af dens kompleksitet og lad den inspirere dine smagsløg. Vær med til at skabe uforglemmelige øjeblikke med denne enestående vin.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Yalumba Wild Ferment Sauvignon Blanc 2019, Limestone Coast, Sydaustralien”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.