Vi sidder klar til at hjælpe: 71 99 21 54 —— Gratis fragt ved køb for min. 1.000 kr.

Vin til konfirmation - Brdr. Kondrups Vinhandel
Trustpilot

Vin til konfirmation

Vin til konfirmation

Uforpligtende tilbud – vi tager ubrudte flasker retur – kvalitetsvin til gode priser

Vin til konfirmation – hos Brdr. Kondrups Vinhandel er vi behjælpelig med at sammensætte den helt perfekte vinmenu til netop dit barns konfirmation. Der bruges rigtig mange timer på at planlægge den perfekte dag, det perfekte lokale, borddækning, tøj og især maden spiller en stor rolle, men hvorfor ikke også servere noget lækkert vin til dine gæster?

Vi tilbyder uforpligtende tilbud og smagning af vores bud på den perfekte vinmenu. Takket værd vores store produktudvalg og faglig kompetencer er vi behjælpelig med at sammensætte den helt rigtige menu lige meget hvad budgettet er, maden og jeres ønsker.

Hvorfor vælge os?

Hos Brdr. Kondrups Vinhandel finder du to passioneret brødre, der ved hvor meget den perfekte familiefest betyder. Vi tager os tiden til at gennemgå jeres ønsker og høre om jeres planer. Vi sammensætter vores bud og lader jer smage den helt uforpligtende. Desuden tager vi alle ubrudte flasker retur, på den måde skal i ikke betale for mere end i drikker, men samtidigt kan i være sikre på, at i har nok.

Vi matcher kvalitetsvine til gode priser. Vi er direkte importører hos vinbønderne, og sparer dermed dyre mellemled, hvilket kommer til udtryk i jeres priser.

Vin til konfirmation

Vin til konfirmation

Hvad kan vi tilbyde?

Vi har et bredt sortiment og kan tilbyde noget for hver en smag. Lige meget hvad menuen er og hvad i måtte have af ønsker til drue, land og pris kan vi matche.

Vi er leveringsdygtige inden for det meste af drikkelsen til jeres fest:

  • Velkomstdrink
  • Hvidvin
  • Rødvin
  • Dessertvin
  • Cognac/likør

Ønsker du at høre mere, så ring til os på 7199 2154 eller skriv en mail til info@kaffeogvin.dk