Vi sidder klar til at hjælpe: 71 99 21 54 —— Gratis fragt ved køb for min. 1.000 kr.

BLOG - Brdr. Kondrups Vinhandel
Trustpilot

BLOG

The Tasty Gin Tonic
april 17, 2018

The Tasty Gin Tonic

5 cl Blind Tiger 47% Belgien 10 cl Doctor Polodori’s tonic Frisk ingefær 4-5 friske enebær Servering: Hæld 5 cl gin i et rocksglas og fyld det med is. Skær et stykke ingefær ud i tynde strimler og bland dem op i glasset og top med tonic. Slå 4-5 enebær på et spækbræt med bunden af kniven, så de åbner og kom dem i glasset. Rør en omgang og server!

Alle opskrifter, Drinks
Barr Hill South Side
april 15, 2018

Barr Hill South Side

5 cl Barr Hill Tom Cat Barrel Aged Gin 1,5 cl frisk citronsaft 8–10 mintblade 10 cl Aqua Monaco Soda Massere isterninger Servering: Tag et highball glas og fyld det med is, hæld de 5 cl gin i glasset og top med 10 cl Aqua Monaco Soda og saft fra citron. Garner ved at vride et stykke citronskal over glasset og placer den herefter på toppen sammen med myntebladene. Rør forsigtigt en omgang og server!

Alle opskrifter, Drinks
The Sweet Gin Tonic
april 15, 2018

The Sweet Gin Tonic

5 cl Barr Hill Gin 45% 10 cl Aqua Monaco tonic 3 tørre eller friske enebær Isterninger Servering: Tag et highball glas og fyld det med is, hæld de 5 cl gin i glasset og top med 10 cl tonic. Top med enebær og rør forsigtigt en omgang og server!

Alle opskrifter, Drinks
Kødboller
november 8, 2017

kødboller i tomatsauce

Lækre kødboller i tomatsauce med frisk pasta

Fantastisk ret, der gør en hver glad. Ligesom du kender den fra Disney klassikeren Lady og Vagabonden. En hyggelig ret, der er sjov at lave og som smager godt hver gang. Perfekt med et dejligt glas italiensk rødvin.

Det skal du bruge

Til kødbollerne:

  • 500 g. hakket oksekød
  • 2 fed hvidløg
  • 1 æg
  • 1 tsk. salt
  • 1 spsk. rasp
  • Friskkværnet sort peber
  • 1 dl. finthakket persille
  • 1/2
Aftensmad, Alle opskrifter
Græskarsuppe
november 8, 2017

Græskarsuppe

Græskarsuppe – lækker og super nem

Græskarsuppe er en dejlig ret, der serveres bedst i de kolde vintermåneder. Den varme, cremet supper gør de mørke vinternætter lidt sjovere.  

Det skal du bruge

  • 1 Hokkaido græskar
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1/2 dl fløde
  • Vand
  • Salt og friskkværnet peber

 

Sådan gør du

Skyl græskaret grundigt og skær skrællen af. Tag en ske og skrab indmaden ud. Sorter kernerne fra og læg dem

Aftensmad, Alle opskrifter
French toast
september 23, 2017

French Toast – Arme Riddere

French Toast – Arme Riddere

Jeg absolut elsker morgenmad. Det er uden tvivl dagens vigtigste måltid og det er enormt vigtigt at komme ordentlig fra start, så man har energi til hele dagen. I hverdagene går det oftest lidt for hurtigt, men når det så endelig er weekend skal der kræses og rigtig laves selvforkælelse. French Toast var en af mine fortrukken spise da jeg boede i USA, selvom det er en kalorierig ret, er

Alle opskrifter, Bagning
Mørbradgryde
september 23, 2017

Mørbradgryde med paprika

Mørbradgryde – lækker gryderet, perfekt som fredagsmad

Gryderet er altid en favorit hos os. Det smager fantastisk og kan varieres på så mange måde. Vores mørbradgryde med paprika er en sand luksus udgave, der med garanti vil falde i god jord hos alle.

Det skal du bruge:

  • 1 x svinemørbrad
  • 1 pakke bacon
  • 400 g. champignoner
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 ds. hakkede tomater
  • 70 g. tomatpuré
  • 1 spsk. paprika
  • 5 dl. piskefløde
Aftensmad, Alle opskrifter
Pizza

Pizza – en opskrift på en lækker og smidig pizzadej!

Vi absolut elsker pizza hos os! Hvem gør egentlig ikke det? Det er en fantastisk spise. Pizzaen fra den lokale pizza pusher er altid et hit, men når man er blevet træt af at få den hver fredag, så er det på tide at kaste sig ud i sin egen fortolkning. Det er nemt at lave, hurtigt og ikke mindst økonomisk. Du kan præge pizzaerne

Aftensmad, Alle opskrifter
Fajita
september 10, 2017

Fajita med kylling

Fajita – den mexikanske klassiker

Vi elsker det mexikanske køkken hos os! Det er et skønt køkken med nuancer, gode råvarer og en god styrke. Fajita er en lækker og utrolig ret, der kan laves med utallige råvarer. Det er nemt og hurtigt at lave og smager fantastisk! Prøv endelig opskriften med rejer eller oksekød i stykker. Her er vores opskrift med kylling, som falder i god smag hos alle!

Det skal du bruge

Opskrift

Aftensmad, Alle opskrifter
Majsbrød
september 10, 2017

Majsbrød

Majsbrød

Jeg glemmer aldrig første gang jeg fik majsbrød. Det var da jeg boede i USA på et udvekslingophold. Min værtsmor var født i sydstaterne og elsker madlavning. Jeg fik det serveret som tilbehør til en god gang chili con carne. Jeg har adskillige gange efter mit USA ophold forsøgt at gør hende kunsten efter, jeg er dog aldrig helt nået i mål. Her er dog mit bedste eksempel på et lækkert hjemmebagt majsbrød –

Alle opskrifter, Bagning