2012 Quintarelli Amarone della Valpolicella

2.495 kr.

Oplev magien i 2012 Quintarelli Amarone – en unik og eksklusiv vin, der forener kraft og finesse på enestående vis. Perfekt til at imponere dine gæster.

Køb her

Varenummer (SKU): 3595502088476922 Kategori:

Glæd dig til en uovertruffen vinoplevelse med vores eksklusive 2012 Quintarelli Amarone della Valpolicella. Denne vin er skabt med en passion og dedikation, der strækker sig gennem generationer af vinproducenter.

Fra det øjeblik, du åbner flasken, vil du blive overvældet af en intens og kompleks duft, der forener toner af moden frugt, krydderier og en diskret vaniljenote fra fadlagringen. Smagen er en symfoni af dybe og velafbalancerede smagsnuancer. Dybe kirsebær, solmodne blommer og hints af mørk chokolade danser på tungen og efterlader en varmende fornemmelse, der strømmer igennem din krop.

Denne fornemme Amarone er skabt af Quintarelli-familiens dygtige hænder og er resultatet af en omhyggelig selektion af druer fra de bedste marker. Dette er en vin, der udtrykker autenticitet og sjælen af ​​Valpolicella på en magisk måde.

Vi anbefaler at servere denne Amarone ved en temperatur på 18-20 grader Celsius for at få det optimale ud af dens kompleksitet. Det er en perfekt ledsager til kraftige kødretter, vildt eller modne oste. Du vil opleve, hvordan smagen af ​​vinen fremhæver og forstærker de forskellige smagsnuancer og skaber en harmonisk symfoni på din tallerken.

Tag med på en ekstraordinær rejse gennem Quintarelli Amarone della Valpolicellas verden. En vin, der vil tage dig med storm og skabe uforglemmelige øjeblikke.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “2012 Quintarelli Amarone della Valpolicella”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.