Espresso kaffe 250g Hele bønner KONTRA

88 kr.

Få en autentisk og intens smagsoplevelse med vores Espresso kaffe. Høstet i de bedste marker og formales lige før brygning for en friskhed, der kan smages. Perfekt til dig, der elsker ægte kaffeoplevelser. Køb nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 10235902088290897 Kategori:

Denne fantastiske espresso er skabt til ægte kaffeanmeldere og dem, der elsker at nyde en rig og aromatisk kop kaffe. Vores Espresso kaffe 250g Hele bønner KONTRA er nøjagtigt det, du har brug for for at kickstarte din dag eller give dig et ekstra boost i eftermiddagen.

Disse hele bønner er nøje udvalgt og håndplukket fra de bedste kaffebønder rundt om i verden. Du vil straks bemærke den dybe aroma, der fylder luften, når du åbner posen. Det er som om, du får en invitation til en rejse gennem kaffens vidunderlige verden.

Med en cremet tekstur og en stor krop vil denne espresso forkæle dine smagsløg på en uforglemmelig måde. Du vil straks bemærke noter af pekannød, der giver en subtil sødme, karamel, der tilføjer en lækker cremethed, og mørk krydret chokolade, der giver en moden og rig smag.

Vores Espresso kaffe 250g Hele bønner KONTRA er perfekt til at lave lattes, cappuccinoer eller bare en enkel espresso. Du kan være sikker på, at hver eneste slurk vil give dig et øjeblik af ren kaffenydelse.

Tag chancen, og lad denne espresso transportere dig til en verden af aromaer og smagsoplevelser. Du vil ikke fortryde det.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Espresso kaffe 250g Hele bønner KONTRA”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.