Hvidvin, Cellier du Pont d’Arc – Sauvignon Blanc (Frankrig)

99 kr.

Oplev den forfriskende smag af fransk Sauvignon Blanc med Cellier du Pont d’Arc. En perfekt balance mellem frugtighed og mineralitet.

Køb her

Varenummer (SKU): 4275800527579222 Kategori:

Cellier du Pont d’Arc Sauvignon Blanc er en fortryllende hvidvin fra det maleriske Ardèche departement i Frankrig. Med sine forfriskende og sprøde noter vil denne vin tage dig med på en aromatisk rejse gennem duftende marker og solbeskinnede vinmarker.

Denne Sauvignon Blanc har en betagende gylden farve, der stråler som solen over de bølgende bakker. Ved første nip vil dine smagsløg blive mødt af en eksplosion af frugtige noter, der danser elegant på tungen. Du vil kunne genkende toner af saftige citrusfrugter, sprøde æbler og en subtil undertone af hvide blomster.

Cellier du Pont d’Arc er en vin, der formår at balancere mellem det delikate og det dristige. Den sprælske karakter af Sauvignon Blanc-druen skinner igennem, samtidig med at vinen har en fin finesse og elegance. Den er velegnet som aperitif eller som ledsager til lette retter såsom fisk, skaldyr eller friske salater.

Tag et øjeblik for dig selv og lad dig blive fortryllet af denne fyldige og smagsfulde hvidvin. Cellier du Pont d’Arc Sauvignon Blanc vil være din trofaste følgesvend, der kan løfte enhver lejlighed og skabe uforglemmelige smagsoplevelser. Oplev Frankrigs skønhed og traditioner i en enkelt flaske og lad dig inspirere af den magi, der gemmer sig bag hvert eneste glas. Skål for livet, kærligheden og alt det skønne, der venter på dig med Cellier du Pont d’Arc Sauvignon Blanc.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hvidvin, Cellier du Pont d’Arc – Sauvignon Blanc (Frankrig)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.