,

Peter Larsen Professionel 15 RA Java Colombia kaffe 12 x 500 g

785 kr.

Oplev den enestående smag af Peter Larsen Professionel 15 RA Java Colombia kaffe. Perfektioneret ristning, uimodståelig aroma og økologisk dyrket.

Køb her

Varenummer (SKU): 11240401430300728 Kategorier: ,

Tag på en rejse med Peter Larsen Professionel 15 RA Java Colombia kaffe og opdag en verden af aromatiske oplevelser. Denne kaffeblanding er som en skøn symfoni, der forener de fineste Arabica-bønner fra Brasilien, Colombia og Indonesien (Java).

Dyk ned i en kop fyldt med intense smagsnuancer og duftende noter, der vil stimulere dine sanser. Den velafbalancerede og rige smag af denne kaffe vil forkæle din gane og give en skøn cremet tekstur i hver eneste slurk.

Peter Larsen Professionel 15 RA Java Colombia kaffe er perfekt formalet til brug i kaffemaskiner, hvilket gør det nemt at få den perfekte kop kaffe hver gang. Med en kasse indeholdende 12 poser på 500 g får du rigeligt til at nyde denne elegante kaffeoplevelse både derhjemme og på kontoret.

Udvid dine horisonter med denne kaffeblanding, der er skabt af dedikerede eksperter for at sikre den højeste kvalitet i hver eneste kop. Peter Larsen Professionel 15 RA Java Colombia kaffe er ikke bare en kaffe, det er en oplevelse, der vil forvandle din morgenrutine til et øjeblik af ren nydelse.

Giv dig selv luksusen af en førsteklasses kaffeoplevelse og lad dine sanser forføres af Peter Larsen Professionel 15 RA Java Colombia kaffe. Tag din kop, indånd den aromatiske duft og tag på en rejse fyldt med smagsoplevelser, der vil efterlade dig forfrisket og inspireret.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Peter Larsen Professionel 15 RA Java Colombia kaffe 12 x 500 g”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.