Steinbock Sauvignon Blanc 2020

169 kr.

Oplev den forfriskende og frugtige smag af vores prisbelønnede Steinbock Sauvignon Blanc 2020. Perfekt til at nyde alene eller til enhver festlig lejlighed. Opdag dit nye foretrukne hvidvin.

Køb her

Varenummer (SKU): 9788602088402938 Kategori:

Bliv fortryllet af Steinbock Sauvignon Blanc 2020 og tag med på en oplevelsesrig vinrejse gennem Pfalz-regionen. Den berømte vinmager Thomas Hörner har skabt endnu en unik og eksperimentel vin, der vil tage dine smagsløg med storm.

Hver eneste slurk af Steinbock Sauvignon Blanc 2020 åbenbarer en yndefuld og stringent karakter, der kun kan komme fra den berømte druetype Sauvignon Blanc. Denne vin har et utroligt forfriskende og livligt udtryk, der vil være en fornøjelse at nyde både som aperitif og til lette fiskeretter.

Pfalz-regionens enestående klima og jordbund skaber de optimale betingelser for dyrkning af druetyper som Sauvignon Blanc. Thomas Hörner har udnyttet disse ideelle forhold til fulde og skabt en vin, der oprigtigt udtrykker områdets unikke karakter.

Steinbock Sauvignon Blanc 2020 vil med sin raffinerede og komplekse smagsprofil begejstre selv de mest erfarne vinelskere. Du vil fortabe dig i de subtile noter af moden grapefrugt og tropisk frugt, der perfekt balanceres af en diskret mineralitet og en livlig syre.

Tag med på en smagsmæssig rejse gennem Pfalz-regionen og lad Steinbock Sauvignon Blanc 2020 være din guide. Denne vin vil uden tvivl overraske og begejstre dine smagsløg med sin elegante og eksperimenterende karakter. Forkæl dig selv med dette mesterværk fra Thomas Hörner og oplev en vin, der vil skabe uforglemmelige øjeblikke ved enhver lejlighed.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Steinbock Sauvignon Blanc 2020”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.